Cart 0

CONCEPTBALLOONBY MUSTHAVE PARTY X SOMETHING BORROWED SOMETHING NEW

ConceptBALLOON zal een eye-catcher zijn voor jouw feest of evenement. Wij maken geen “ouderwetse” ballonnenbogen of ballonnenslingers, maar balloninstallaties. Ze zijn leverbaar in verschillende kleuren en groottes. Wil je twee of twintig meter aan ballonnen. Wil je ze alleen aan het plafond hebben, alleen aan de wand of van het plafond naar beneden als een waterval. Er is van alles mogelijk.

Een verjaardag, bruiloft, verlovingsfeest, babyshower of evenement zullen extra opvallen met deze ballonnen.

Wij maken gebruik van professionele ballonnen, waardoor er een langere levensduur is afhankelijk waar de ballonnen geplaatst worden. Wil je het voor binnen gebruiken, dan is het zeker twee weken mooi (soms nog wel veel langer). Buiten heeft het een kortere levensduur in verband met de temperatuur en de weersomstandigheden.

Ben je benieuwd welke kleuren mogelijk zijn of heb jij een voorbeeld van wat jij graag wilt? Dan kun je het beste contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Neem ook een kijkje bij de gepersonaliseerde ballonnen, gepersonaliseerde glazen en helium ballonnen. Ook dit zal enorm gaaf staan op het feest!

Musthave Party feestartikelen - ballonnen
Musthave Party feestartikelen - ballonnen
Musthave Party feestartikelen - ballonnen
Musthave Party feestartikelen - ballonnen

Deze ballon installatie maakten wij voor Engaged. Samen met Wendy van conceptBALLOON.