Cart 0

Gepersonaliseerde glazenNamen van alle gasten op een mooi glas

De gepersonaliseerde glazen zijn voor elke gelegenheid te gebruiken en zeker ook leuk om na afloop te geven. Zo gaat iedereen met een nóg grotere glimlach naar huis en heeft iedereen een mooi aandenken aan het feest.

De glazen zijn leuk voor:

  • Verjaardag
  • Vrijgezellenfeest
  • Bruiloft
  • Babyshower

Let op! Het kan maximaal 5 werkdagen duren voordat de glazen binnen zijn. Dit komt omdat het gepersonaliseerde artikelen zijn waar handwerk in zit.

Gepersonaliseerde glazen bestellen

Omdat het via de webshop nog niet mogelijk is om je voorkeuren door te geven voor de gepersonaliseerde glazen, kun je het beste contact met ons opnemen per mail. Geef hierbij een aantal dingen aan:

Kies je lettertype, kleur en geef de namen aan ons door. Geef ook aan wanneer je de glazen wilt ontvangen.  Let er op dat het natuurlijk kan voorkomen dat een pakket net een dag later aankomt. Zorg er voor dat je de glazen in ieder geval voor de gewenste dag in huis hebt. Beter een dag te vroeg, dan een dag te laat.

Kies je kleur voor de tekst

Kies je lettertype

Bezorgen jullie deze glazen?

Ja, dat doen wij! Wij verpakken de glazen zo goed mogelijk, om te zorgen dat zij heel bij bestemming aankomen.

Welke glazen worden hiervoor gebruikt?

Wij maken gebruik glazen met een inhoud van 33 cl. Ze zijn mooi te gebruiken als waterglazen, maar er kan ook prima wijn of champagne in. Door de ronde vorm hebben de glazen een moderne uitstraling.

Welke diensten leveren jullie nog meer?

De ballonnen kun je zeker ook mooi combineren met de ballon installaties die wij ook aanbieden in samenwerking met Something New Something Borrowed.

Ook kun je terecht voor gepersonaliseerde ballonnen en leveren wij helium ballonnen.

En naast dit hebben wij natuurlijk een leuke collectie feestartikelen voor elke gelegenheid.