Cart 0
over Musthave Party My Little Day

Hoera, er is er één jarig! En hoera, je hebt Musthave Party gevonden! Het feest kan bijna beginnen. We starten eerst nog met de voorpret: versiering zoeken bijvoorbeeld.

Voor mij is het grootste feest altijd de boel versieren. Het liefst zo origineel mogelijk. Maar alles wat ik wilde, was te duur of gewoonweg niet verkrijgbaar in Nederland. Partypoopers. Maar dat liet ik de pret niet drukken. Nee, weet je wat ik dacht? Dan bouw ik mijn eigen feestje wel! Et voilá, daar ben jij nu beland: Welkom op mijn Musthave Party! De party die jij wilt vieren én geven.

De collectie van Musthave Party wordt continu aangevuld met nieuwe ballonnen, slingers, confetti, tafeldecoratie, inpakpapier en noem maar op, zodat jij elke gelegenheid kunt vieren hoe jij dat wilt. Mocht je iets willen wat je hier niet kunt vinden, stuur mij een mail.

Waar wacht je nog op? Mijn party is jouw party, dus barst los!

 

LET’S GET THIS PARTY STARTED!

 

– Sharon van Musthave Party

 

Tekst: De Fijnschrijver