Cart 0

Veelgestelde vragenStaat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Bij Musthave Party kun je op de volgende manieren betalen:

  • iDeal
  • PayPal
  • Mistercash voor de klanten uit België

Alle betalingen verlopen via PayPro. Je rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van jouw eigen bank.

 

Alle bestellingen boven de €50,- met een adres in Nederland worden gratis bezorgd.
Voor orders onder de €50,- worden €5,95 verzendkosten in rekening gebracht.

Voor de buitenlandse bestellingen worden andere kosten in rekening gebracht:

  • België €10,-
  • Duitsland €10,-
  • Luxemburg €12,-

Nadat het pakket ons magazijn verlaten heeft, krijg je van ons een Track & Trace-code van PostNL in de verzendbevestiging. Dit geldt ook voor de buitenlandse bestellingen.

 

Je bestelling wordt binnen 1 – 3 werkdagen verstuurd. Mocht dit in een geval niet lukken, dan laten wij dit zo snel mogelijk weten.

Voor de gepersonaliseerde artikelen spreken we een datum af wanneer het uiterlijk geleverd wordt. 

Let op! Dit is met uitzondering op feestdagen. Denk ook aan Black Friday en Cyber Monday, dit zijn dagen waar heel veel mensen op deze dagen een online bestelling doen. Ook de buitenlandse bestellingen kunnen hiervan afwijken.

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@musthaveparty.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Je kunt voor een klacht contact opnemen via de mail: info@musthaveparty.nl. Je ontvangt zo snel mogelijk (binnen 5 werkdagen) een reactie.